داور سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی در حاشیه مراسم اختتامیه این جشنواره با اشاره به تماشای بیش از 70 فیلم راه یافته به مرحله داوری، افزود: مجموعه کارها نشان از تغییرات کیفی در تولیدات فیلم کوتاه دارد، تقریباً همه فیلم ها ، دارای مزیت ها و بخش هایی بودند که از تلاش، توانایی و استعداد فیلم سازان آنها خبر می دهد.
وی با بیان اینکه فیلم های مستند و داستانی خوبی با ایده و ساختار مناسب به بخش نهایی راه یافته بودند، گفت: این فیلم ها با رفع ایراد ها و جهش کوچک می تواند به یک اثر بسیار خوب تبدیل شود و در جشنواره های بزرگ ملی و بین المللی بدرخشد.
مدیرکل دفتر توسعه فناوریهای سینمایی و سمعی و بصری اظهار داشت: بدون شک ایده هایی در محیط زندگی هنرمندان و فیلمسازان شهرستانی وجود دارد که میتواند برای مخاطبان از نظر موضوعات منطقه ای و جغرافیایی جذاب باشد و سطح کیفی جشنواره را بالا ببرد.
محمدحسین فرج با اشاره به اینکه هر جشنواره سیاستها و نگرش های خود را بسط و گسترش می دهد افزود: جشنواره هایی همانند جشنواره فیلم رضوی با نگرش های دینی و مذهبی، از گسترش فضای ساخت فیلم در فیلم سازان جوان، بیشتر از جایزه دادن به یک فیلم دینی و مذهبی درکوتاه مدت منفعت خواهند برد چراکه در فضای گسترده تر تولید امکان ساخت ایده های دینی و بروز نگرش های مذهبی رشد بطنی خواهند داشت.
داور سیزدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی همچنین خطاب به فیلم سازان جوان گفت: سینما، گستره لایتناهی است که هیچگاه افق آموختن در آن محو نمی شود، از هم بیاموزیم و در کنار هم این گستره را گسترده تر کنیم.