سرپرست استانداری یزد با بیان اینکه استقبال مردمی از اکران فیلم های منتخب جشنواره فراتر از حد تصور بود، اظهار داشت: طبق گزارشها، فیلم های روی پرده با استقبال خوب و ظرفیت کامل سالن اکران همراه بود که این حضور ما را امیدوار می کند.
طالبی گفت: مردم استان یزد گرایش خوبی به حوزه فرهنگ و هنر دارند و این می تواند زمینه ی ارتقاء شاخص های انسانی در جامعه باشد.
وی افزود: جشنواره های رضوی در کشور ما یک تحرک بسیار خوبی را در حوزه های فرهنگی ،ه نری و اجتماعی بوجود آورده و تنوع موضوع و پراکندگی جغرافیایی در کشور دارد که توانسته است استعدادهای خوبی را در بخشها و رشته های مختلف معرفی کند.
سرپرست استانداری یزد گفت: خوشبختانه استان یزد تحرک بسیار خوبی در برگزاری جشنواره ها بویژه در حوزه فیلم کوتاه و مستند داشته که یکی از نشانه های این تحرک را می توان حضور چشمگیر هنرمندان یزدی در جشنواره دانست.
محمدعلی طالبی افزود: جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی، فرصت مناسبی است تا عرصه ای از رقابت بوجود آید و انگیزه ای برای حضور هنرمندان برای خلق آثار تاثیرگذار در سالهای آینده ایجاد شود.
وی با تاکید بر حمایت مسئولان از برگزاری رویدادهای فرهنگی در یزد، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت این استان برای برگزاری جشنواره های ملی با موضوعات مختلف استفاده کنیم.